Administratie

Lava Lingewaard voor jouw administratie

Als bedrijf zijnde is het ontzettend belangrijk om je administratie goed op orde te hebben. Tegenwoordig doet Lava Lingewaard mijn administratie. Een geweldig bedrijf als je het mij vraagt. Ik werk inmiddels al een paar jaar met hun samen en ben nog steeds enorm te spreken over hun dienstverlening. Als ik vragen heb kan ik ze altijd bereiken. Telefonisch en via de mail. Persoonlijk vind ik dat erg prettig, omdat ik graag gelijk geholpen wordt.

man wearing gray polo shirt beside dry-erase board

Aangezien zij een uitgebreide dienstverlening hebben, kan ik altijd bij hun terecht. Zo doen zij:

  • administratie
  • prognoses
  • begrotingen
  • bedrijfsplannen
  • loonstroken

Professioneel bedrijf

Een goed antwoord is ontzettend belangrijk bij het ondernemer. Ik hoef maar contact op te nemen en heb direct een antwoord op mijn vraag. Daarnaast heb ik een goed overzicht in mijn financiën. Dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om gebruik te maken van de diensten van Lava Lingewaard. Zij hanteren scherpe prijzen, hebben een uitstekende service en leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer?

Bekijk de website voor meer informatie over de diensten die zij aanbieden of klik hier op deze link!

Hi, I’m admin