Financieel

Weet u niet waarin beleggen verstandig is?

macbook pro on brown wooden table

Veel mensen vragen zich af waarin beleggen verstandig is. Er zijn een heleboel opties om uw geld in te investeren, en het is vaak moeilijk te bepalen wat nu precies het verschil is. Het enige dat u zeker weet, is dat een spaarrekening door de lage rente niet meer de juiste optie is. De lage rente ziet u niet alleen terug in spaarrekeningen. Ook staatsobligaties worden tegen de laagste rente ooit uitgegeven. Aandelen in valuta of bedrijven leveren wel een hoog rendement, maar zulke investeringen komen met een hoog risico. SA Vastgoed biedt met hun unieke concept een beleggingskans aan met een mooi rendement en erg laag risico. Wanneer u de perfecte investering zoekt voor uw geld, is dit wat u zoekt!

Beleggen in vastgoed

In een land met een bloeiende economie, stijgen ook steevast de huizenprijzen. Polen is al enkele jaren een opkomende economie, en zal dit naar alle verwachting minstens een aantal jaren blijven. Hierdoor kent dit land een heel gunstig investeringsklimaat voor vastgoed. Dit is dan ook precies de reden SA Vastgoed hier vastgoedprojecten opzet. Door panden op te kopen in een land waar de prijzen hiervan flink stijgen, kan het bedrijf een mooie rendement halen op haar investeringen. Door middel van de uitgifte van obligaties kunt u hiervan meeprofiteren. SA Vastgoed draagt zelf 20% van de kosten van vastgoedprojecten, en financiert 80% door van de uitgave van deze obligaties.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het unieke concept van SA Vastgoed? Lezen over onze projecten en hoe we ze precies opzetten? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze vorm van beleggen. Hier vindt u het huidige rendement en het huidige aanbod aan uit te geven obligaties. Wilt u advies specifiek voor uw situatie? Neem dan contact op met de medewerkers, ze helpen u graag verder.

Hi, I’m admin